Meniu Închide

Heidi Murkoff în România

Heidi Murkoff, autoarea seriei What to Expect® și fondatoarea whattoexpect.com, a vizitat România pentru prima oară, la invitația Asociației SAMAS. Considerată unul dintre cei mai influenți 100 de oameni din lume, Heidi Murkoff a distribuit CUTIA Bebelușului mamelor în situații dificile de viață care au născut la Maternitatea Buftea și a răspuns la întrebările părinților români despre sarcină și primii ani din viața copilului, în cadrul evenimentului ”La ce să te aștepți – cu Heidi Murkoff”.

Programul primei zile în România a început la Asociația SAMAS, unde Heidi Murkoff a pregătit CUTIA Bebelușului pentru 3 mămici care au născut la Maternitatea Buftea. Vizita a continuat la maternitate, unde Heidi Murkoff le-a oferit CUTIA Bebelușului, împreună cu volumul La ce să te aștepți în primul an, cu autograf. Heidi a stat de vorbă cu mamele și a împărțit îmbrățișări personalului din maternitate și celor mici. La vizita de la Maternitatea Buftea, alături de Heidi Murkoff, a participat și Abigail Rupp, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice de la Ambasada SUA în România.

În România, Asociația SAMAS este prima care a introdus conceptul CUTIA Bebelușului, care salvează vieți. Cu ajutorul rețelei de Educatori Perinatali SAMAS, mamele care primesc CUTIA Bebelușului învață cum să îngrijească în mod corect copilul după naștere și primesc ajutor și consiliere în alăptare pentru a putea oferi copilului laptele matern, exclusive, cât mai mult timp. CUTIA Bebelușului este și un sprijin material: aceasta este pregătită pentru a fi pat al bebelușului pentru primele 3 – 4 luni din viața acestuia și este oferită mamei împreună cu produse de igienă și de îngrijire pentru copil și mamă, produse de îmbrăcăminte 1 – 3 luni, scutece și jucărie.

În cea de-a doua zi petrecută în România, în cadrul evenimentului La ce să te aștepți – cu Heidi Murkoff, autoarea celei mai citite cărți despre sarcină din lume a răspuns în direct la întrebările părinților despre perioada celor 9 luni și primii ani din viața copilului, alături de Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru. Evenimentul s-a desfășurat la Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More și a fost moderat de Eli Roman, jurnalist și Președinte al Asociației SAMAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *