Meniu Închide

Giving Tuesday la Asociația SAMAS

De Giving Tuesday, în ziua în care toată lumea dăruiește, voluntari, jurnaliști și influenceri au trecut pe la Asociația SAMAS ca să ajute la pregătirea CUTIEI Bebelușului. Cu toții s-au bucurat că pot contribui să dea un start bun în viață pentru copiii născuți în medii defavorizate, să sprijine mămicile cu informațiile necesare creșterii și alăptării bebelușilor lor.

Împreună au echipat CUTIA Bebelușului cu lucrurile necesare pentru a transforma cutia în primul pat al copilului, cu hăinuțe, produse de igienă și de îngrijire pentru cel mic. A fost o zi a bunătății și a generozității, iar toți cei prezenți la Asociația SAMAS vor duce mai departe misiunea noastră de a crește copii sănătoși, de a acorda șanse egale fiecărui bebeluș încă de la naștere.

“Este extraordinar ceea ce faceți voi aici. Nu mă așteptam să aflu atât de multe informații utile și importante pentru mame. Am să direcționez mamele din viața mea către cursurile SAMAS. Chiar dacă acum copila mea are 30 de ani, îmi dau seama cât de mult m-ar fi ajutat aceste informații atunci când ea era mică. Am retrăit alături de voi primii ani din viața ei și m-am emoționat foarte tare. Faceți aici lucruri extraordinare, iar Cutia Bebelușului este ceea ce și-ar dori orice mămică la început de drum alături de bebelușul ei!” – Olga, voluntar

Puteți susține CUTIA Bebelușului prin trimiterea unui SMS la 8844 cu textul BEBE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *