Meniu Închide

DONEaZĂ

CUTIA Bebelușului este sprijinul material pe care îl primește copilul pentru un start mai bun în viață.

Direcționează și tu 3,5% și CUTIA Bebelușului va ajunge la un nou-născut în nevoie!

Oferă protecție, ajutor și îngrijire unui nou-născut, prin CUTIA Bebelușului.

În România, un copil sub un an moare la fiecare 6 ore. 80% din mortalitatea infantilă poate fi prevenită. Prin educație. Implementarea proiectului CUTIA Bebelușului, de peste 80 de ani, în întreaga lume, reduce mortalitatea și morbiditatea infantilă, crește rata alăptării exclusive și implică mama în luarea deciziilor corecte pentru creșterea sănătoasă a copilului.

Ajutorul tău nu costă!

3,5% din impozitul pe venit nu reprezintă o donație din partea ta, ci, pur și simplu, o direcționare a unui procent de 3,5% din impozitul deja achitat de tine către stat. Banii nu-ți pleacă din buzunar. Tu doar îți exerciți dreptul de a indica statului român cum să folosească banii pe care îi colectează din taxele și impozitele pe care le plătești.
Când alegi să direcționezi 3,5% din impozitul pe venit către campania Asociației SAMAS schimbi, fără vreun efort, viața bebelușului.

Cum procedezi?

Anul acesta am reușit să transformăm declarația 230 într-o experiență complet digitală. Este vorba de un link care face posibilă completarea și semnarea formularului, fără a mai fi nevoie de tipărirea acestuia.

Tot ce trebuie să faci este să intri direct pe link-ul de mai jos, să completezi cu datele personale și să semnezi cu mouse-ul sau degetul (pe touchscreen, mobil sau tabletă). Formularul preia datele și le transmite către platforma noastră prin care le încărcăm în sistemul ANAF, conform prevederilor în vigoare. În același timp, generează și un PDF cu datele contribuabilului în formatul declarației 230. 

Link-ul de completare a formularului: https://asociatiasamas.f230.ro/0006