Meniu Închide

Antreprenoare voluntare la echiparea CUTIEI Bebelușului

10 femei minunate și-au dedicat câteva ore din timpul lor bebelușilor, mamelor din familii defavorizate și mamelor minore.
Ele au echipat Cutia Bebelușului Samas, patul nou-născutului în primele 3 luni, cu tot ceea ce are acesta nevoie pentru un start bun în viață. Hăinuțe, produse de igienă și îngrijire, teste de sarcină și de infecții urinare, prezervative, scutece și multe altele, vor ajunge în județul Botoșani. Sprijinul material este completat de suportul educațional pe care îl va primi, prin educatorul perinatal SAMAS, fiecare mamă, beneficiară a CUTIEI Bebelușului. Cu noțiunile de îngrijire ale bebelușului și inițierea în alăptare, mamele își vor crește copiii cu responsabilitate, în siguranță, asigurându-le laptele matern.

Pentru a reduce rata de mortalitate infantilă, pentru a crește rata de alăptare, pentru a crește copii sănătoși și a salva vieți, este nevoie de multe astfel de CUTII. Cu un SMS la 8844 cu textul BEBE puteți contribui cu 2 euro/ lună, recurent. Prin educație pot fi prevenite 80% dintre decesele nou-născuților! 
Vă mulțumim pentru că ați răspuns invitației noastre, pentru că ne sprijiniți în comunitățile voastre și vă așteptăm cu nerăbdare la o nouă serie de CUTII!

Înscrie-te voluntar la echiparea CUTIEI Bebelușului, completând formularul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *