Meniu Închide

Actorii Teatrului Național din București se alătură campaniei “Cutia călătoare”

Actorii Teatrului Național din București se alătură campaniei “Cutia călătoare”, campania de donații prin SMS pentru programul CUTIA Bebelușului.
Cutia călătoare a bebelușului a ajuns zilele trecute la Teatrul Național din București. Ea își caută susținători pentru ca 1800 de cutii să ajungă acasă la 1800 de bebeluși.

Magda Catone, Monica Davidescu, Claudiu Bleonț, Eduard Adam, Daniel Badale și Axel Moustache au devenit rapid susținători ai cauzei, au trimis SMS cu textul BEBE la 8844 și vă încurajează să vă implicați în campanie. 

“Voi credeți că această cutie este o picătură într-un ocean? Dar ce este oceanul dacă nu o mare de picături. Cu un SMS la numărul 8844 cu textul BEBE donezi 2 euro în fiecare lună pentru CUTIA Bebelușului. Și un bebeluș provenit dintr-o familie defavorizată sau dintr-o societate defavorizată va primi aceste bunuri care îi sunt super necesare până la trei luni, o va ajuta și pe mama, bineînțeles… Cred că un pic de la mine cu un pic de la tine poate să-i ajute mult pe cei care au nevoie.” – Monica Davidescu

Urmăriți pe pagina de Instagram cutia_calatoare mesajele pe care actorii au dorit să le transmită pentru susținerea CUTIEI Bebelușului.

Inițiativa Asociației SAMAS are ca scop strângerea unui număr de 100.000 de SMS-uri, necesare pentru echiparea a 1800 de cutii care vor ajunge la bebelușii aflați în nevoie. Donațiile se pot face prin trimiterea unui SMS la 8844 cu textul BEBE, valoarea unui SMS fiind de 2 euro lunar.

Misiunea Asociației SAMAS este ca toți copiii să aibă aceleași șanse la viață și la o dezvoltare sănătoasă, întrucât un bebeluș nu poate decide când va veni pe lume, nu își poate asigura un “bun venit” și tot ceea ce are nevoie atunci când se naște. Astfel, la 1 iunie 2019, Asociația a adus în România, în 22 de maternități din întreaga țară, conceptul de CUTIA Bebelușului. Aceasta combină sprijinul material acordat familiilor din medii defavorizate în primele trei luni din viața bebelușului cu educația pentru îngrijirea corectă a acestuia și ajutorul pentru alăptarea exclusivă oferite de rețeaua de Educatori Perinatali SAMAS.

Mai multe informații despre Asociația SAMAS, despre Cutia Bebelușului și despre călătoria acesteia spre bebelușii care au nevoie de ea pot fi vizualizate pe www.programsamas.ro, www.cutiabebelusului.ro, dar si pe pagina de Facebook Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari sau pe contul de Instagram cutia_calatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *